WEBCAR

Què és WebCar.Rent?


WebCar.Rent és un projecte ambiciós desenvolupat amb l'objectiu de fusionar la pàgina web amb la gestió privada de rent a cars. Quan un usuari realitza una reserva a través del web, està modificant en temps real un registre a la nostra base de dades, sense traspassos ni sincronitzacions, totalment interactiu, presentant els preus de les nostres tarifes, les mateixes que fem servir a les nostres oficines, i que també usen els nostres agents de vendes. Tot està interconnectat al núvol sota la protecció de SSL i sota la supervisió del personal de l'empresa.

Característiques generals

Compatibilitat

És compatible amb totes les plataformes i dispositius del mercat.

Connectivitat

La informació s'actualitza en temps real, cosa que ens permet controlar fàcilment el nostre negoci.

Adaptabilitat

La interfície responsive permet aprofitar tot el camp visual de la pantalla, ajustant-se automàticament a cada dispositiu.

Seguretat

Alta seguretat mitjançant encriptació SSL i còpies de seguretat periòdiques.

Què pots fer amb WebCar.Rent?


Planificació de reserves

La planificació permet distingir per colors les diferents reserves podent interactuar amb aquestes en fer un clic.

Impressió de contracte i de factures

La impressió del contracte es realitza en 2 clics des de la reserva i es pot emetre en 4 idiomes diferents. També hi ha la possibilitat d'imprimir en format de paper estret per a impressores portàtils. A més, una mateixa reserva es pot facturar a diferents clients. Les factures es classifiquen en diferents sèries parametritzables, i cadascuna pot emetre el llibre de factures en format EXCEL.

Informes

Tant els informes de lliuraments i recollides com els informes de reserves es poden fer entre dates i per oficina. Als informes de reserva es distingeix l'estat de les reserves pel seu color i ens brinda la possibilitat d'interactuar-hi amb un clic. A més, l'aplicació conté un sistema complet de comissions.

Fitxer de clients

El sistema desa tots els clients en una base de dades. Podreu gestionar tant titulars de la reserva com conductors ia més, podreu assignar una tarifa determinada al client, donant-li la possibilitat de realitzar les vostres reserves còmodament a través del telèfon mòbil. Així mateix, l'aplicació disposa d'un sistema de Vouchers que controla el saldo de dies pendents de forma automàtica.

Seguiment de vehicles

Cada vehicle disposa d‟una fitxa d‟incidències, amb la finalitat d‟informar tant en caràcter històric com preventiu. El sistema ens avisarà de qualsevol alarma predefinida, ITV, venciment de lassegurança i revisions.

Aprèn més amb els nostres vídeos

Fes la teva reserva a tres clics!

Observa que fàcil serà fer la reserva

Guanya temps amb l'autochecking!

Amb l'autochecking anirà més ràpid tant pel client com per l'empresa de lloguer de cotxes

Organitza't fàcilment amb el planning!

Gestiona matrícules i quotes des del planning


Te puc ajudar?